به گزارش خبرنگار مهر، چاپ چهارم دو کتاب «زبان و مرگ» و «مبانی اسطورهشناسی» بهتازگی توسط نشر مرکز منتشر و به بازار نشر عرضه شده است.
کتاب «زبان و مرگ (در باب جایگاه منفیت)» نوشته جورجو آگامبن است که توسط پوریا ایمانی ترجمه شده است. اینمترجم کتاب «فلسفه آگامبن» نوشته کاترین میلز را هم با همکاری همینناشر منتشر کرده است.
کتاب «زبان و مرگ» را میوان درآمدی بر فلسفه دانست که با روش تحلیلی آگامبن نوشته شده و در آن، با استفاده از مفاهیم امر زبانی و امر وجودی، به راه رهایی بر زمین هستی پرداخته شده است. نویسنده کتاب از سویی جهان معاصر را بهدقت نقد کرده و از طرف دیگر، با نگاهی امیدوارانه از اجتماع آینده سخن گفته است.
نقد منفی در نوشتههای جورجو آگامبن مشخصه تفکر اروپایی پس از جنگ جهانی است و سنتها را کند و کاو میکند. اینفیلسوف در کتاب پیشرو، هر سندی از سنت را بررسی کرده و بیش از همه، روی امکانات زبانی سندها تمرکز کرده است.
چاپ چهارم اینکتاب با ۲۶۶ صفحه و قیمت ۴۳ هزار و ۵۰۰ تومان عرضه شده است.
کتاب «مبانی اسطورهشناسی» هم اثر عباس مخبر، ضمن معرفی اسطوره و حیات چندهزار سالهاش به اینمساله مهم میپردازد که هیچیک از منتقدان اسطوره پاسخی برای اینسوال ندارند که چرا اسطورهها در دنیای مدرن و پسامدرن امروز، همچنان به حیات خود ادامه میدهند و مرتب بازتولید میشوند.
بهاینترتیب و با طرح اینسوال، مخبر در کتاب موردنظر، در پی واکاوی ذات و هستی اسطورههاست و نسبت اینپدیده را با عقل، علم، هنر، دین و عاطفه جستجو میکند.
چاپ چهارم اینکتاب هم با ۳۰۶ صفحه و قیمت ۵۶ هزار تومان عرضه شده است.
دیگر کتابی که نشر مرکز بهتازگی با نسخههای چاپ چهارم راهی بازار نشر کرده، «ریشه چهارگان اصل دلیل کافی» بهقلم آرتور شوپنهاور است که توسط رضا ولییاوری ترجمه شده است.
اینکتاب در واقع رساله دکتری شوپنهاور را شامل میشود و فیلسوف آلمانی مذکور گفته اینرساله مقدم بر اثر اصلیاش، «جهان همچون اراده و تصور» است و باید پیش از آن مطالعه شود.
چاپ چهارم اینکتاب هم با ۲۰۸ صفحه و قیمت ۲۵ هزار و ۵۰۰ تومان به بازار نشر آمده است.
نظر شما